συντάκτης Γεώργιος

Ονομα:
Γεώργιος
Άρθρα:
5

Άρθρα

 • Τι είναι ένα smoothie για απώλεια βάρους, πώς να το προετοιμάσετε για να καθαρίσετε τον οργανισμό και να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Οι καλύτερες συνταγές από λαχανικά και φρούτα, ένα δείγμα μενού για την εβδομάδα: με σπανάκι, σέλινο, αβοκάντο, κολοκύθα, βασιλικό, τζίντζερ, μπανάνα, γάλα, πλιγούρι βρώμης, τυρί κότατζ.
  1 Νοέμβριος 2023
 • Δίαιτα αυγών για μια εβδομάδα, ποια είναι η ουσία της εξπρές απώλειας βάρους; Κανόνες για εβδομαδιαία δίαιτα αυγών. Επιτρεπόμενα και απαγορευμένα προϊόντα.
  31 Οκτώβριος 2023
 • Το άρθρο περιγράφει τους κανόνες για την τήρηση μιας δίαιτας ανά ομάδα αίματος. Σύμφωνα με αυτή τη διατροφική θεωρία, ο άνθρωπος πρέπει να τρώει τροφές που αντιστοιχούν στην ομάδα αίματος, δηλαδή αυτές που έτρωγαν οι πρόγονοί του στην αρχαιότητα.
  28 Δεκέμβριος 2021
 • Η δίαιτα και η δίαιτα για την ουρική αρθρίτιδα πρέπει να είναι συγκεκριμένη, συμπεριλαμβανομένων των υγιεινών τροφών και αποκλείοντας τα επιβλαβή. Είναι απαραίτητο να τηρείτε το μενού, να σταματήσετε να τρώτε τηγανητά και πικάντικα τρόφιμα, να τρώτε περισσότερα λαχανικά και φρούτα.
  22 Δεκέμβριος 2021
 • Η ανάγκη και οι κανόνες για τη διατροφή σε οξεία και χρόνια παγκρεατίτιδα του παγκρέατος. Χαρακτηριστικά της διατροφής και κατά προσέγγιση μενού για οξείες και χρόνιες μορφές της νόσου.
  1 Ιανουάριος 2021