Δίαιτα αυγών Maggi - μενού για 4 εβδομάδες, τραπέζι, κανόνες

Η δίαιτα Maggi είναι από τις πιο δημοφιλείς. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε, είναι δυνατό να χάσετε από 7 έως 20 κιλά σε 4 εβδομάδες χωρίς να λιμοκτονήσετε, κάτι που είναι σημαντικό. Τα κύρια παράπονα για απώλεια βάρους σε όλα τα είδη: συνεχής πείνα, που προκαλεί βλάβες, επιδείνωση της υγείας (αδυναμία, ζάλη), εμφάνιση ευερεθιστότητας.

Αυτό δεν θα συμβεί με τη δίαιτα Maggi γιατί η δίαιτα δεν είναι χαμηλή σε θερμίδες και είναι αρκετά ποικίλη.

Δεν πρέπει να καθίσετε στο περιγραφόμενο σχέδιο πριν από τις διακοπές. Δεδομένου ότι πρέπει σιγά σιγά να ξεφύγεις από αυτό, δεν μπορείς να βιαστείς αμέσως στο φαγητό. Αυξήστε την ημερήσια θερμιδική σας πρόσληψη και προσθέστε νέες τροφές βήμα προς βήμα.

Εάν τρώτε κάθε λογής καλούδια αμέσως μετά τη δίαιτα (φανταστείτε ότι έχετε περάσει 4 εβδομάδες αυστηρών οδηγιών! ) Τότε μερικά από τα κιλά που χάσατε θα επανέλθουν πολύ γρήγορα. Επομένως, εκτιμήστε τη δουλειά και την επιμονή σας, βγείτε σωστά από τη λειτουργία αυγού.

Ένα βραστό αυγό και μισό γκρέιπφρουτ είναι το τυπικό πρωινό για τις πρώτες εβδομάδες της δίαιτας Maggi.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα πρώτα κιλά που χάνονται είναι το υπερβολικό νερό. Το ίδιο το λίπος θα αρχίσει να εξαφανίζεται μετά από περίπου 5 ημέρες. Το βάρος δεν αφήνει ένα σταθερό, ακόμη και βαρίδι. Στην αρχή, τα κιλά θα φύγουν πιο γρήγορα, μετά από 3 εβδομάδες, πιθανότατα, η διαδικασία θα επιβραδυνθεί. Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσετε τη δίαιτα, διαφορετικά δεν θα διορθώσετε το αποτέλεσμα.

Καλύτερα να μην ζυγίζεστε καθημερινά για να μην αντανακλώνται αδικαιολόγητες ελπίδες. Ζυγίζεστε μία φορά την εβδομάδα την ίδια ώρα της ημέρας. Ακόμα κι αν το βάρος «στέκεται» για αρκετές μέρες, σίγουρα θα μειωθεί αν ακολουθήσετε το μενού.

Η δίαιτα Maggi και τα χαρακτηριστικά της

Maggi - μενού πρωτεΐνης, χαμηλή σε υδατάνθρακες. Υπάρχει μια δίαιτα πρωτεΐνης Dukan, αλλά αυτό το σχήμα είναι πολύ διαφορετικό. Η δίαιτα του Ducan δεν περιέχει υδατάνθρακες, επιτρέπεται μόνο το πίτουρο βρώμης. Στη δίαιτα Maggi τα λαχανικά και τα φρούτα είναι υποχρεωτικά, γεγονός που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα.

Υπάρχουν δύο είδη μάγκι: το αυγό και το τυρόπηγμα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε επιλογή ανάλογα με το προϊόν που σας αρέσει περισσότερο. Ή μπορείτε να συνδυάσετε, για παράδειγμα, τη μια μέρα για πρωινό με αυγά και την άλλη με τυρί κότατζ. Σε αυτή τη δίαιτα, 1 αυγό μπορεί να αντικατασταθεί με 100 γρ. τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά. Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει το μενού παραλλαγών αυγών.

Η δίαιτα έχει σχεδιαστεί για 4 εβδομάδες. Το καθήκον της δίαιτας είναι να ξεκινήσει χημικές διεργασίες στο σώμα που προκαλούν την καύση του σωματικού λίπους. Επομένως η Maggi είναι αυστηρή, δεν επιτρέπει αποκλίσεις και προσθέτει προϊόντα που δεν είναι εκτός λίστας.

Η βάση της διατροφής της δίαιτας Maggi είναι οι πρωτεϊνούχες τροφές.

Ούτε μπορείτε να ανταλλάξετε γεύματα (π. χ. δεν μπορείτε να φάτε αυτό που προορίζεται για μεσημεριανό γεύμα αντί για το απαιτούμενο πρωινό). Μπορείτε να αφαιρέσετε οποιοδήποτε προϊόν εάν δεν μπορείτε να το φάτε, αλλά μην το αντικαταστήσετε με τίποτα άλλο.

Εάν το μενού δεν σας λέει πόσο να φάτε ταυτόχρονα, η μερίδα δεν είναι περιορισμένη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώτε μέχρι να νιώσετε χορτάτοι και όχι στο έπακρο.

Η δίαιτα Maggi περιλαμβάνει τη μείωση του διατροφικού λίπους. Τα λίπη προέρχονται μόνο από κρέας, ψάρι, αυγά. Μην χρησιμοποιείτε λαχανικά ή βούτυρο όταν μαγειρεύετε. Τηγανίζουμε σε στεγνό τηγάνι, μαγειρεύουμε μόνο με νερό, βράζουμε, ψήνουμε χωρίς να προσθέσουμε επιπλέον λίπος, επιτρέπεται ο ατμός.

Πριν ξεκινήσετε αυτή τη δίαιτα, είναι απαραίτητο να επανεξετάσετε τη διατροφή και το πρόγραμμά σας εκ των προτέρων και να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες τροφές. Καλύτερα να εκτυπώσετε το μενού για μια εβδομάδα και να το κρεμάσετε σε ένα ευδιάκριτο μέρος. Εξάλλου, αν παραβιάσετε το προβλεπόμενο μενού, θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή για ένα καλό αποτέλεσμα.

Κανόνες δίαιτας με αυγά Maggi

 • Η δίαιτα πρέπει να διαρκεί 4 εβδομάδες.
 • Πρέπει να τηρείτε αυστηρά τη διατροφή.
 • Εάν το καθεστώς παραβιαστεί, τότε πρέπει να ξεκινήσετε τη δίαιτα από την αρχή.
 • Δεν μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα που δεν υπάρχουν στο μενού. Μπορείτε να αφαιρέσετε μόνο το προϊόν που δεν θέλετε να φάτε.
 • Μην ανακατεύετε γεύματα και ημέρες της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φάτε ό, τι χρειάζεστε για πρωινό για μεσημεριανό γεύμα, δεν μπορείτε να αλλάξετε θέση μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης κ. λπ.
 • Φροντίστε να πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Πρέπει να πίνετε μικρές μερίδες, αλλά συχνά.
 • Μην χρησιμοποιείτε ζωμούς κρέατος, λαχανικά και βούτυρο και άλλα λίπη στο μαγείρεμα.
 • Πρέπει να ακολουθήσετε έναν ενεργό τρόπο ζωής. Τουλάχιστον ασκηθείτε και τρέξτε περισσότερο. Για σφιχτούς γλουτούς, κάντε squats και lunges.
 • Μην καταναλώνετε αλκοόλ, μανιτάρια, γλυκά, λιπαρά, πατάτες, γάλα.
 • Το δείπνο πρέπει να είναι 3 ώρες πριν τον ύπνο.
 • Μην χρησιμοποιείτε μπαχαρικά με ενισχυτικά γεύσης και συντηρητικά.

Τα οφέλη της νέας δίαιτας

Το κορίτσι έχασε χάρη στη δίαιτα σύμφωνα με τις αρχές της δίαιτας Maggi
 • Δεν υπάρχει αίσθημα πείνας, τα περισσότερα τρόφιμα μπορούν να καταναλωθούν χορτάτοι.
 • Η μέτρηση θερμίδων δεν είναι απαραίτητη, γιατί η ουσία της δίαιτας είναι να μην περιορίζει το σώμα τόσο πολύ ώστε να αγχώνεται και να εγκαταλείπει τα «στρατηγικά αποθέματά» του σε λίπος. ενεργοποιήθηκε.
 • Η δίαιτα έχει λίγες αντενδείξεις: είναι αλλεργία στα αυγά και τα εσπεριδοειδή ή δυσανεξία σε άλλα τρόφιμα. Και πρέπει επίσης να δείτε έναν γιατρό εάν έχετε νεφρική νόσο.
 • Η δίαιτα οδηγεί σε μόνιμο αποτέλεσμα. Εάν ακολουθήσετε όλους τους κανόνες, αφήστε σωστά τη δίαιτα, τα χαμένα κιλά θα ξεχαστούν και δεν θα επιστρέψουν σε εσάς. Είναι καλύτερο να στραφείτε σε σωστή διατροφή για να εδραιώσετε τα αποτελέσματα και έναν δια βίου έλεγχο του βάρους. Σε αυτή την περίπτωση, τα περιττά κιλά σίγουρα δεν θα σας ενοχλήσουν.
 • Δεν χρειάζεται να μαγειρεύετε πολύ. Αυτό το σημείο είναι επίσης σημαντικό, ειδικά αν πρέπει να μαγειρέψετε χωριστά για την οικογένεια και για εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, ορισμένα πιάτα μπορούν να ετοιμαστούν και για όλη την οικογένεια (π. χ. στιφάδο λαχανικών με κοτόπουλο).
 • Επιτρέπονται αλάτι, μπαχαρικά, κρεμμύδια και σκόρδο. Έτσι το γεύμα σας δεν θα γίνει βαρετό.
 • Επιτρέπονται τσάι και καφές χωρίς γάλα και ζάχαρη. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε ένα γλυκαντικό 0 kcal.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της Maggi

Η πιο δύσκολη στιγμή με αυτή τη δίαιτα είναι ότι πρέπει να τηρείτε αυστηρά τη δίαιτα, υπάρχει μόνο αυτό που υπάρχει στο μενού. Ως εκ τούτου, αυτή η δίαιτα είναι επίσης πειθαρχημένη. Εάν έχετε δουλειά, πρέπει να πάρετε μαζί σας ένα έτοιμο γεύμα. Όχι επαγγελματικά γεύματα, ψωμάκια, γρήγορα σνακ κ. λπ. Εάν παραβιάσετε το προβλεπόμενο μενού, δεν μπορείτε να περιμένετε καλά αποτελέσματα.

Εάν είχατε προηγουμένως φάει πολύ λίγα φρέσκα λαχανικά και φρούτα, μπορεί να εμφανίσετε αέρια, γρύλισμα και κενώσεις με το Maggi. Επομένως, είναι καλύτερο να εισάγετε αυτά τα προϊόντα στη διατροφή σταδιακά εκ των προτέρων. Όταν όμως τελειώσει η δίαιτα, το σώμα θα καθαριστεί και θα κορεστεί με βιταμίνες. Και ίσως θα έχετε μια υγιή συνήθεια να τρώτε αρκετά λαχανικά και φρούτα. Και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την υγεία σας.

Αναλυτικό μενού για τη δίαιτα αυγών για 4 εβδομάδες

Πρώτη εβδομάδα

ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑαυτή την εβδομάδα κάθε μέρα είναι η ίδια: 1-2 βραστά αυγά + μισό γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι.

καθημερινή δείπνο δείπνο
Δευτέρα Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ποσότητα φρούτου: μήλο, πορτοκάλι, καρπούζι, αχλάδι, πεπόνι, ακτινίδιο, βερίκοκο, φράουλα, κεράσι κ. λπ.

Απαγορευμένα φρούτα: Μπανάνα, σταφύλια, χουρμάδες, αβοκάντο, μάνγκο, αποξηραμένα φρούτα, σύκα.

Άπαχο κρέας (μοσχάρι ή χοιρινό) + σαλάτα (μπορεί να αντικατασταθεί με κινέζικο λάχανο). Το κρέας μπορεί να βραστεί, να μαγειρευτεί με νερό χωρίς λίπος, να τηγανιστεί σε στεγνό τηγάνι, να ψηθεί. Μπορείτε να μαγειρέψετε κιμά από άπαχο κρέας με τον ίδιο τρόπο (για παράδειγμα, σνίτσελ με κρεμμύδια και σκόρδο).

Απαγορευμένος: Αρνί και λιπαρό κρέας.

Τρίτη Κοτόπουλο χωρίς πέτσα που μαγειρεύεται με κάποιο τρόπο χωρίς τη χρήση λίπους. 2 βραστά αυγά + 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι + 1 τοστ (ψημένο ψωμί χωρίς βούτυρο) ή 1-2 φραντζολάκια + σαλάτα με φρέσκα λαχανικά σε οποιαδήποτε ποσότητα (μπορείτε να πάρετε αγγούρια, ντομάτες, πιπεριές, καρότα, μπορείτε να καρυκεύσετε με χυμό λεμονιού και μπαχαρικά, επιτρέπουν επίσης σάλτσα σόγιας χωρίς ζάχαρη).
Τετάρτη 1 τοστ ή 1-2 καρβέλια ψωμί + φρέσκες ντομάτες + τυρί με χαμηλά λιπαρά (έως 20% λιπαρά) ή κουάρκ 5-9% (σε οποιαδήποτε ποσότητα). Σαν Δευτέρα (κρέας + σαλάτα).
Πέμπτη Όπως και τη Δευτέρα (επιτρέπεται οποιαδήποτε ποσότητα ενός είδους φρούτου). Άπαχο κρέας (κιμάς υπάρχει) + σαλάτα λαχανικών χωρίς λάδι (όπως την Τρίτη) μέχρι να χορτάσει.

Απαγορευμένος: Αρνί και κρέας με μια στρώση λίπους.

Παρασκευή 2 βραστά μαλακά αυγά + βραστά (ή στον ατμό) λαχανικά. Μπορείτε να φάτε λαχανικά ή καρότα με αρακά (όχι σε κονσέρβα! ) ή φασόλια με κολοκυθάκια. 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι + φέτα ψαριού (οποιοσδήποτε τρόπος μαγειρέματος χωρίς λιπαρά) + σαλάτα λαχανικών (όπως την Τρίτη).
Σάββατο Όπως τη Δευτέρα (όλα τα φρούτα μέχρι να χορτάσουν, εκτός από τα απαγορευμένα) Όπως την Πέμπτη (κρέας + φρέσκα λαχανικά).
Κυριακή 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι + ντομάτες + κοτόπουλο χωρίς πέτσα + μαγειρεμένα λαχανικά (φασόλια με κολοκυθάκια ή καρότα με αρακά). Μαγειρευτά (ή βραστά) λαχανικά που είχαμε για μεσημεριανό (φασόλια με κολοκυθάκια ή καρότα με αρακά).

Δεύτερη εβδομάδα

ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑΑυτή η εβδομάδα είναι ίδια με την πρώτη - 1-2 βραστά αυγά + μισό γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι. Υπάρχουν περισσότερα αυγά αυτή την εβδομάδα και είναι ολοένα και περισσότερο παρόντα στο δείπνο.

καθημερινή δείπνο δείπνο
Δευτέρα Επιτρέπεται άπαχο κρέας (χοιρινό ή μοσχαρίσιο), κιμάς + φρέσκια σαλάτα λαχανικών (ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, καρότα χωρίς λάδι).

Απαγορευμένος: Αρνί και κρέας με μια στρώση λίπους.

Ενδέχεται: Αλάτι, σκόρδο, κρεμμύδι, σάλτσα σόγιας χωρίς ζάχαρη, χυμός λεμονιού, μπαχαρικά.

Μέθοδος παρασκευής κρέατος: Μαγείρεμα, βράσιμο, ψήσιμο, τηγάνισμα χωρίς λιπαρά.

1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι + 2 μαλακά βραστά αυγά + φρέσκια σαλάτα λαχανικών για μεσημεριανό γεύμα.
Τρίτη Όπως τη Δευτέρα (σαλάτα με κρέας + λαχανικά). 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι + 2 βραστά μαλακά αυγά.
Τετάρτη Φρέσκο αγγούρι (1-2 τεμάχια) + άπαχο κρέας, όπως τη Δευτέρα. Σαν την Τρίτη (2 αυγά + γκρέιπφρουτ).
Πέμπτη 2 βραστά μαλακά αυγά + τυρί με χαμηλά λιπαρά έως 20% (ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυρί cottage έως και 9%) + βραστά ή στον ατμό λαχανικά (καρότα με αρακά ή φασόλια με κολοκυθάκια). 2 αυγά βραστά.
Παρασκευή Οποιαδήποτε ποσότητα ψαριού μαγειρεμένο χωρίς λάδι. 2 αυγά (μπορούν να βραστούν ή να τηγανιστούν σε στεγνό τηγάνι ή με προσθήκη νερού).
Σάββατο 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι + ντομάτες + άπαχο κρέας. Φρουτοσαλάτα (ή μείγμα φρούτων) από πορτοκάλι, μανταρίνι, ροδάκινο, πεπόνι, μήλο, ακτινίδιο, γλυκό κεράσι, κεράσι, φράουλα.

Απαγορευμένος: Μπανάνες, σταφύλια, χουρμάδες, αποξηραμένα φρούτα, σύκα, αβοκάντο, μάνγκο.

Κυριακή Κοτόπουλο χωρίς πέτσα + ντομάτα + 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι + βραστά (στον ατμό, στο φούρνο, στιφάδο) λαχανικά.

Επιτρέπονται όλα τα λαχανικά, εκτός από: πατάτες, καλαμπόκι, φασόλια.

Όπως το μεσημεριανό γεύμα την ίδια μέρα (κοτόπουλο + ντομάτα + γκρέιπφρουτ + μαγειρεμένα λαχανικά).

Τρίτη εβδομάδα

Για δύο εβδομάδες το σώμα συνήθισε σε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Σε αυτό το διάστημα έχετε ήδη χάσει αρκετά κιλά. Την τρίτη εβδομάδα, το βάρος συνήθως δεν αρέσει να φεύγει, συμβαίνει με κάθε διατροφικό σύστημα. Πρέπει λοιπόν να «ταρακουνήσεις» λίγο το σώμα. Την τρίτη εβδομάδα δεν υπάρχει διανομή για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό. Μία ή δύο ομάδες τροφίμων ανατίθενται σε κάθε μέρα.

Οι ώρες των γευμάτων πρέπει να είναι περίπου 4 ώρες μεταξύ τους, ώστε να μπορείτε να τρώτε 4-5 φορές την ημέρα.

καθημερινή Η δίαιτα
Δευτέρα Είναι ημέρα φρούτων. Μπορείτε να φάτε οποιαδήποτε ποσότητα από οποιοδήποτε φρούτο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν χρειάζεται να φάτε μόνο ένα φρούτο, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες εβδομάδες. Μπορείτε να συνδυάσετε τα φρούτα όπως θέλετε.

Απαγορευμένος: Σταφύλια, μπανάνες, χουρμάδες, σύκα, άλλα αποξηραμένα φρούτα, μάνγκο.

Τρίτη Είναι Ημέρα Λαχανικών. Μπορείτε να φάτε οποιοδήποτε λαχανικό, τόσο μαγειρεμένο όσο και φρέσκο. Μπορείτε να καρυκεύσετε τις σαλάτες λαχανικών με χυμό λεμονιού, σάλτσα σόγιας χωρίς ζάχαρη, μπαχαρικά, ξύδι βαλσάμικο. Η θερμική επεξεργασία των λαχανικών μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο (βράσιμο, βράσιμο, τηγάνισμα, ψήσιμο, ψήσιμο στον ατμό) χωρίς τη χρήση λίπους.

Απαγορευμένος: Πατάτες, καλαμπόκι, φασόλια.

Τετάρτη Είναι ημέρα φρούτων και λαχανικών. Μπορείτε να φάτε οποιαδήποτε ποσότητα φρούτων και λαχανικών τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη. Οι απαγορεύσεις είναι ίδιες.
Πέμπτη Αυτή είναι μια μέρα ψαριών και λαχανικών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να φάτε ψάρι (μαγειρεμένο, βραστό, στιφάδο, τηγανητό χωρίς λάδι, ψημένο ως συνήθως), επίσης σαλάτα ή φρέσκο κινέζικο λάχανο, βραστά λαχανικά (εκτός από πατάτες).
Παρασκευή Είναι ημέρα κρέατος και λαχανικών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τρώτε άπαχο κρέας (μπορείτε να φάτε κοτόπουλο ή γαλοπούλα χωρίς πέτσα) + μαγειρεμένα λαχανικά (εκτός απαγορευμένων).
Σάββατο Ημέρα Μονόφρων Φρούτων. Επιλέξτε ένα από τα επιτρεπόμενα φρούτα και καταναλώστε το σε οποιαδήποτε ποσότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Κυριακή Η ίδια μέρα φρούτων με το Σάββατο.

Τέταρτη εβδομάδα

Η δίαιτα Maggi είναι η τελευταία εβδομάδα. Υπάρχει μια λίστα με τρόφιμα για κάθε μέρα που μοιράζετε μόνοι σας με τα γεύματά σας. Μπορείτε να φάτε 3 ή 5 φορές την ημέρα. Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα προϊόντα στη λίστα.

καθημερινή Η δίαιτα
Δευτέρα
 • 4 αγγουράκια
 • 2-4 ντομάτες
 • Κονσέρβα τόνου (χωρίς λάδι)
 • 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι
 • τέταρτο κοτόπουλο, βραστό ή άπαχο κρέας 4 φέτες (περίπου 300 γρ. )
 • 1 τοστ ή 2 καρβέλια ψωμί
Τρίτη
 • 4 αγγουράκια
 • 3 ντομάτες
 • 1 τοστ ή 2 καρβέλια ψωμί
 • 200 γρ. μαγειρεμένο κρέας
 • 1 φρούτο της επιλογής σας (μια φέτα πεπόνι, μήλο, αχλάδι, γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι)
Τετάρτη
 • 200 γρ. τυρί με χαμηλά λιπαρά (έως 20%)
 • 1 κουταλιά της σούπας τυρί κότατζ (έως 9%)
 • 3 αγγουράκια
 • 2 ντομάτες
 • 1 τοστ
 • βραστά λαχανικά (εκτός από πατάτες) - 200 γρ.
 • 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι
Πέμπτη
 • 3 ντομάτες
 • 1 αγγουράκι
 • μισοψημένο κοτόπουλο χωρίς πέτσα
 • 1 τοστ
 • 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι
Παρασκευή
 • 2 αυγά βραστά
 • 3 ντομάτες
 • 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι
 • φρέσκια σαλάτα λαχανικών (αγγούρια, ντομάτες, πιπεριές, καρότα) χωρίς λάδι
Σάββατο
 • 2 μαγειρεμένα στήθη κοτόπουλου
 • 100 τυρί κότατζ ή φέτα χαμηλών λιπαρών
 • 3 αγγουράκια
 • 2 ντομάτες
 • 1 ποτήρι ξινόγαλα
 • 1 τοστ
 • 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι
Κυριακή
 • 1 κουταλιά της σούπας τυρί κότατζ
 • 1 κουτί τόνου χωρίς λάδι
 • 3 αγγουράκια
 • 2 ντομάτες
 • 1 τοστ
 • 1 γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι
 • βραστά λαχανικά (εκτός από πατάτες) - 200 γρ.

Κριτικές για τη δίαιτα Maggi

Αναλύοντας τις κριτικές της Maggi, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η δίαιτα λειτουργεί πολύ καλά. Μπορείτε να χάσετε έως και 20 κιλά περιττό βάρος σε αυτό το μενού. Το προσωπικό σας αποτέλεσμα εξαρτάται από το αρχικό βάρος και την ηλικία σας. Όσο περισσότερο βάρος, τόσο πιο γρήγορα φεύγει. Το να αποχωριστείς αυτά τα επιπλέον πέντε κιλά μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το να χάσεις 15.

Σαλάτα φρέσκων λαχανικών με βραστό αυγό στο μενού δίαιτας Maggi

Οι περισσότεροι που έχουν χάσει βάρος χρησιμοποιώντας αυτή τη δίαιτα ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι αλήθεια ότι μερικά κιλά μπορούν ακόμα να επανέλθουν με την πάροδο του χρόνου εάν δεν τηρείτε τη σωστή διατροφή μετά την έξοδο από τη δίαιτα.

Οι περισσότερες κριτικές συμφωνούν σε μία άποψη: η δίαιτα Maggi είναι αρκετά άνετη, δεν χρειάζεται να πεινάς. Αν και κάποιες μέρες εξακολουθούν να είναι αρκετά δύσκολες (ειδικά μονο μέρες με λαχανικά και φρούτα).

Ελπίζω να είναι όλα ξεκάθαρα και να νιώσετε άνετα να ακολουθήσετε αυτή τη δίαιτα και να έχετε καλά αποτελέσματα.