Νόστιμο και αποτελεσματικό: πώς μπορείτε να χάσετε 10 κιλά σε δίαιτα καρπουζιού;

Σχεδόν σε κάθε κορίτσι θα αρέσει η δίαιτα καρπουζιού, γιατί κατά τη διάρκεια αυτής μπορείτε να φάτε γλυκά και ζουμερά καρπούζια και να χάσετε βάρος ταυτόχρονα! Θα σας πούμε ποια είναι η ουσία της διατροφής, ποιος είναι κατάλληλος και πώς να φάτε για να χάσετε επιπλέον κιλά.

Χαρακτηριστικά της δίαιτας καρπουζιού

Η δίαιτα καρπουζιού είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να χάσετε βάρος στο τέλος του καλοκαιριού, ειδικά στην εποχή των αρωματικών μούρωνΗ διατροφή θα προσελκύσει ομορφιές που αγαπούν τα καρπούζια και είναι έτοιμες να τα φάνε σε κιλά - σε αυτήν την περίπτωση, η απώλεια βάρους θα είναι απλώς μια χαρά. Εάν είστε ένας από αυτούς, καλύτερα να μάθετε μια νέα διατροφή που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε περίπου 10 κιλά!

Τα καρπούζια μπορούν με βεβαιότητα να ονομαστούν βόμβες απώλειας βάρους επειδή έχουν χαμηλές θερμίδες, γρήγορα κορεσμό και ικανοποιούν τα πόνους της πείνας χάρη στη γλυκιά τους γεύση, βελτιώνουν τη λειτουργία των νεφρών και κάνουν έναν πραγματικό καθαρισμό τοξινών, αλάτων, άμμου και ακόμη και κακής χοληστερόλης για το σώμα. Το νερό που περιέχεται στα καρπούζια (80-90% της συνολικής μάζας) όχι μόνο καθαρίζει το σώμα, αλλά επίσης ξεκινά τη διαδικασία καύσης λίπους και αφαιρεί την περίσσεια υγρού.

Καρπούζι με βότανα για απώλεια βάρους

Μενού διατροφής καρπουζιού

Όπως ίσως έχετε μαντέψει, μπορείτε να φάτε άφθονο καρπούζι ενώ βρίσκεστε στη δίαιτα καρπουζιού για απώλεια βάρους. Για να καταλάβετε πόσα μούρα να φάτε, πολλαπλασιάστε κάθε 10 κιλά του βάρους σας με 1 κιλό καρπούζι.

Θα πρέπει επίσης να πίνετε νερό καθ 'όλη τη διάρκεια της διατροφής, αλλά ξεχάστε το τσάι και τον καφέ για λίγο. Το γεγονός είναι ότι σε μεγάλες ποσότητες το καρπούζι μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση και το τσάι και ο καφές μπορούν να αυξήσουν μόνο αυτό το αποτέλεσμα. Μερικοί διατροφολόγοι περιλαμβάνουν επίσης κροτόνια σίκαλης ή ψωμιά στο μενού έτσι ώστε το σώμα να πάρει περισσότερη ενέργεια.

Φέτες καρπούζι για αδυνάτισμα

Κατά κανόνα, η δίαιτα καρπουζιού διαρκεί 10-15 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν επιτρέπεται ο αθλητισμός, καθώς η περιεκτικότητα σε θερμίδες της διατροφής είναι πολύ χαμηλή. Υπάρχει επίσης μια δίαιτα καρπουζιού 3 ημερών, αλλά οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν να μην αλλάξετε τη διατροφή σας τόσο δραματικά για περισσότερο από μια ημέρα. Συνιστάται να οργανώσετε καρπούζι ημέρες νηστείας για τον εαυτό σας με ένα διάλειμμα 4-5 ημερών, ώστε να μην βλάψετε το σώμα, να μην το στερήσετε από πρωτεΐνη και λίπος για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην εξαντληθείτε.

Αντενδείξεις

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η δίαιτα καρπουζιού δεν είναι για όλους. Δεν πρέπει να καταφεύγετε σε άτομα με νεφρικά προβλήματα, πέτρες και υψηλό σάκχαρο στο αίμα. Επίσης, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε δίαιτα καρπουζιού για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

Φέτες καρπούζι για αδυνάτισμα

Μην ξεχνάτε ότι το καρπούζι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα τρόφιμα - αυτό οδηγεί στο σχηματισμό αερίου στα έντερα. Θα πρέπει να υπάρχει διάλειμμα μιάμιση έως δύο ωρών μεταξύ καρπουζιών και άλλων προϊόντων.