Οδηγίες χρήσης Matcha Slim

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σε 150 ml βραστό νερό

Οι οδηγίες χρήσης περιλαμβάνονται σε κάθε πακέτο Matcha Slim. Περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο χρήσης του ποτού τσαγιού για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος απώλειας βάρους χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. Όταν καταναλώνετε φυσική σκόνη τσαγιού, προσέξτε τις οδηγίες χρήσης και τις υπάρχουσες αντενδείξεις.

Για ποιον είναι το μείγμα οργανικών λειτουργικών ποτών;

Ωστόσο, εάν είστε υπέρβαροι και προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε, ωστόσο. . .

 • δεν υποστηρίζει διατροφικούς περιορισμούς.
 • Δεν υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε τη σωματική δραστηριότητα.
 • δεν μπορεί να ελέγξει την όρεξή σας.
 • φοβάστε τις παρενέργειες της απώλειας βάρους.
 • ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
 • Το
 • προσπαθεί να ζήσει με γούστο χωρίς προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση, το Matcha Slim Tea Powder είναι η ιδανική επιλογή σας!

Αρμονική συνταγή απώλειας βάρους

Αφήστε το Matcha Slim απότομο και πιείτε πριν από τα γεύματα
 1. Ρίξτε 150 ml βραστό νερό σε 1 κουταλάκι του γλυκού Matcha Slim.
 2. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθούν όλα.
 3. Αφήστε το να βυθιστεί για 5-7 λεπτά. Πάρτε
 4. 1-2 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.
 5. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και το άρωμα αυτού του πράσινου ποτού!

Η αρμονία του εσωτερικού πνεύματος ενισχύει τις ευεργετικές ιδιότητες του προϊόντος. Μετατρέψτε το τσάι σε τελετουργικό: χρησιμοποιήστε όμορφα πιάτα και ευχάριστη μουσική υπόκρουση. Πάρτε το χρόνο σας ενώ πίνετε τσάι.

Σημειώστε τη δοσολογία και τη συχνότητα της κατανάλωσης τσαγιού. Το μάθημα ορίζεται ξεχωριστά, αλλά το συνιστώμενο ελάχιστο είναι 1 μήνας. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας μετά από 4 εβδομάδες, μπορείτε να σταματήσετε. Διαφορετικά, συνεχίστε να πίνετε το τσάι μέχρι να φτάσετε στο ιδανικό σας βάρος

Η κατανάλωση τσαγιού για ένα μήνα δείχνει το πλήρες δυναμικό της. Εάν είναι επιθυμητό, ​​η πορεία μπορεί να συνεχιστεί έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό βάρος. Στο μέλλον, συνιστάται η διεξαγωγή μαθημάτων πρόληψης για τη διατήρηση ενός υγιούς σώματος σε άριστη κατάσταση. Ακούστε τα συναισθήματά σας, αλλά μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που συνοδεύουν το φάρμακο.

Αντενδείξεις

Το αρχικό ποτό παρασκευάζεται σύμφωνα με μια πατενταρισμένη συνταγή, η σύνθεσή του είναι ισορροπημένη και έχει περάσει κλινικές μελέτες στην Κύπρο, επομένως είναι ασφαλές.

Τα μεμονωμένα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη σύσταση του σώματός σας, το βασικό βάρος και το μεταβολικό ρυθμό. Ωστόσο, η απώλεια βάρους πολύ δραματικά μπορεί να οδηγήσει σε μικρές διαταραχές λόγω της μεγάλης ποσότητας μεταβολικών προϊόντων που εισέρχονται ταυτόχρονα στην κυκλοφορία του αίματος:

 • γαστρεντερικές διαταραχές;
 • ζάλη;
 • αλλαγές στη διάθεση.
 • Απώλεια όρεξης.

Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται να μειώσετε τη δόση του τσαγιού ή να σταματήσετε να το παίρνετε εντελώς έως ότου εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Σε περίπτωση αλλεργικών αντιδράσεων, απαιτείται επαγγελματική συμβουλή για την ατομική ανοχή των συστατικών του δραστικού συστατικού.