Κριτικές Matcha Slim

 • Xeyale
  Πίνοντας το Matcha Slim κατά διαστήματα για 2 μήνες, κατάφερα να χάσω περίπου 14 κιλά. Εκτός από το υπερβολικό βάρος, η ακμή και η υπνηλία εξαφανίστηκαν. Τώρα, όπως ποτέ άλλοτε, έχω μια ισχυρή έγχυση και μπορώ να εργαστώ παραγωγικά. Δεν έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα και έχω ήδη συστήσει αυτό το τσάι σε όλους τους φίλους μου.
  Matcha Slim
 • Αναστασία
  Ένα πολύ ασυνήθιστο αρωματικό πράσινο ποτό. Δεν είναι δύσκολο να προετοιμαστείς. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχω ήδη χάσει 8 κιλά σε 3 εβδομάδες και νιώθω υπέροχα, το Matcha Slim είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο. Ωστόσο, δεν ακολουθώ δίαιτες. Θα συνεχίσω να το πίνω μέχρι να φτάσω στο προγραμματισμένο βάρος μου. Αξίζει τα λεφτά!
  Matcha Slim
 • Γεώργιος
  Η απώλεια βάρους στους άνδρες δεν είναι η ίδια όπως στις γυναίκες. Δούλευα ενεργά στο γυμναστήριο, αλλά τίποτα δεν με βοήθησε να ρίξω μια μεγάλη κοιλιά. Ο εκπαιδευτής με συμβούλεψε να πίνω το Matcha Slim και μετά από ένα μήνα είδα επιτέλους την ανακούφισή μου στο σώμα μου. Το άξιζε πραγματικά! Ταυτόχρονα, το τσάι έχει μια πολύ ευχάριστη γεύση και η χρήση του δεν είναι δύσκολη.
  Matcha Slim
 • Αναστασία
  Κανένα συμπλήρωμα διατροφής ή λιποδιαλυτές δεν με βοήθησε να χάσω βάρος τόσο εύκολα όσο το Matcha Slim Tea. Υπάρχει κάτι ιερό στη χρήση του, σαν το πνεύμα μιας αρχαίας τελετής τσαγιού να βάζει το σώμα σας στο δρόμο της βελτίωσης. Η απώλεια 12 κιλών στην περίπτωσή μου είναι αποτέλεσμα της εναρμόνισης της σωματικής εργασίας με το Matcha Slim.
  Matcha Slim
 • Σοφία
  Μου αρέσει να πίνω το Matcha Slim στη σιωπή. Αυτή είναι η φιλοσοφία του τσαγιού μου - προσαρμόστε την υγεία σας στην αρχή της ημέρας. Το ποτό τσαγιού μου δίνει ενέργεια, αναζωογονεί και, πάνω απ 'όλα, κάνει το σώμα μου να χάσει βάρος. Από την αρχή του μαθήματος έχω χάσει 10, 5 κιλά, χωρίς κυτταρίτιδα το δέρμα έχει γίνει πιο ελαστικό. Νιώθω νεότερος σαν να έχει επιστρέψει ο χρόνος.
  Matcha Slim
Εκτίμηση Matcha Slim
4.1
30