Η γιόγκα για την απώλεια βάρους είναι μια σειρά ασκήσεων για αρχάριους

Πόζα γιόγκα για απώλεια βάρους

Η γιόγκα είναι μια από τις πρακτικές που θα σας επιτρέψουν να είστε το καλύτερο, ειδικά για τις γυναίκες - να γίνετε αδύνατες και όμορφες. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η γιόγκα απώλειας βάρους είναι ένα σύνολο ασκήσεων όχι μόνο ασκήσεων γιόγκα, αλλά και διατροφικής αλλαγής, συναισθηματικής αυτορρύθμισης, καθώς και ασκήσεων αναπνοής.

Γιόγκα αδυνατίσματος για αρχάριους

Τα κορίτσια κάνουν γιόγκα για απώλεια βάρους

Πολύπλοκα μαθήματα γιόγκα για απώλεια βάρους επηρεάζουν όχι μόνο τις σωματικές, φυσιολογικές πτυχές ενός ατόμου, αλλά και την ψυχή, λύνοντας έτσι το πρόβλημα της απώλειας βάρους. Άλλωστε, ένα από τα καθήκοντα της γιόγκα είναι να αποκτήσει εσωτερική ακεραιότητα. Η αποδοχή του εαυτού σε όλες τις εκφάνσεις της είναι η βασική αρχή της γιόγκα. Αυτό καθιστά δυνατή την εξοικονόμηση μιας τεράστιας ποσότητας ενέργειας που δαπανάται στον αγώνα μεταξύ των υπερσυνείδητων στάσεων μας και των υποσυνείδητων επιθυμιών μας. Επομένως, στη γιόγκα καλλιεργείται η αρχή ότι είναι σημαντικό να μην συμμορφώνεστε με μια κοινωνικά καλλιεργημένη ιδανική φιγούρα - είναι σημαντικό το βάρος ενός ατόμου να αντιστοιχεί στη φυσική του σύσταση.

Ως εκ τούτου, η γιόγκα για αρχάριους για απώλεια βάρους οδηγεί στο γεγονός ότι το βάρος ενός ατόμου επιστρέφει σταδιακά στον φυσικό του κανόνα, μετά τον οποίο τόσο το ίδιο το άτομο όσο και οι γύρω του θα το αντιληφθούν φυσικά, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι γιόγκα για απώλεια βάρους. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η αυτο-ύπνωση, μια φόρμουλα που μπορείτε να συνδυάσετε μόνοι σας και να την προφέρετε πολλές δεκάδες φορές πολλές φορές την ημέρα, ειδικά όταν κοιμάστε μισά - για παράδειγμα όταν ξυπνάτε και πέφτετε για ύπνο.

Σωστή διατροφή και γιόγκα για απώλεια βάρους

Πόζα λωτού γιόγκα για απώλεια βάρους

Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητο μέρος της πρακτικής της γιόγκα για την απώλεια βάρους. Ο σωστός διαχωρισμός μεταξύ της πρόσληψης υγρής και πυκνής τροφής θα σας επιτρέψει να αυξήσετε το ποσοστό της πρόσληψης τροφής, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεστε συνεχείς πόθους για ένα σνακ. Σημαντική παράμετρος είναι η ξεχωριστή διατροφή, δηλαδή η χρήση μόνο προϊόντων σε ένα γεύμα που έχουν την ίδια οξύτητα. Για παράδειγμα, όξινα τρόφιμα με ελαφρώς όξινα ή ουδέτερα, ασθενώς αλκαλικά - με αλκαλικά ή ουδέτερα.

Πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στις διαδικασίες καθαρισμού. Συνιστάται να κάνετε κλύσμα μία φορά την εβδομάδα, που όχι μόνο θα κρατήσει το σώμα καθαρό, αλλά θα βοηθήσει επίσης στην ομαλοποίηση του βάρους ή στην απώλεια βάρους. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό να κάνετε αυτή τη διαδικασία πριν πάτε στη σάουνα.

Η γιόγκα για την απώλεια βάρους είναι μια σειρά ασκήσεων για αρχάριους

Μεταξύ των καλύτερων στάσεων της γιόγκα για απώλεια βάρους, το Shank Prakshalan πρέπει να αναφέρεται τόσο ως σύνολο ασκήσεων όσο και ως τεχνική καθαρισμού. Είναι ένα δυναμικό σύμπλεγμα που χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές αναπνοής γιόγκα. Από ενεργειακής άποψης, το πρόβλημα της παχυσαρκίας βασίζεται στην κατανάλωση περισσότερων από τις απαραίτητες ποσότητες της.

Εξάσκηση Shank Prakshalana

Ασκηση 1

Άσκηση ποδιών Prakshalana από τη γιόγκα για απώλεια βάρους

Αρχική θέση - όρθια, τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, τα πόδια παράλληλα μεταξύ τους.

Τα χέρια σταυρώνονται πάνω από το κεφάλι, οι ώμοι πιέζονται στα αυτιά.

Εξουσία. Κάντε πέντε κλίσεις με το σώμα και τα χέρια σας να εναλλάσσονται στο πλάι, ξεκινώντας με μια κλίση προς τα δεξιά.

Η λεκάνη και τα πόδια πρέπει να παραμένουν ακίνητα κατά τη διάρκεια της άσκησης.

άσκηση 2

Αρχική θέση - όρθια, τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, τα πόδια παράλληλα μεταξύ τους. Τα χέρια σηκώνονται μπροστά σας στο ύψος της ωμικής ζώνης.

Εξουσία. Οι στροφές εκτελούνται με τον κορμό, τα χέρια και το κεφάλι να εναλλάσσονται αριστερά και δεξιά, ξεκινώντας με αριστερή στροφή. Ταυτόχρονα, η λεκάνη και τα πόδια θα πρέπει να διατηρούνται ακίνητα.

Άσκηση Νο 3

Η αρχική θέση είναι ένας τονισμός που κλίνει προς τα εμπρός. Η λεκάνη βρίσκεται στο επίπεδο της φτέρνας, οι φτέρνες τραβηγμένες προς τα πίσω. Το στήθος είναι λυγισμένο προς τα εμπρός. Το κεφάλι ψηλά.

Εξουσία. Το κεφάλι στρέφεται εναλλάξ δεξιά και αριστερά και προσπαθεί να δει τις φτέρνες μας ενώ γυρίζουμε. Οι ώμοι παραμένουν σε ευθεία γραμμή παράλληλα με το πάτωμα.

Άσκηση 4

Αρχική θέση - τα πόδια είναι ευρύτερα από το πλάτος των ώμων. Το σώμα βρίσκεται σε όρθια θέση.

Εξουσία. Το ένα χέρι αποσύρεται στο πλάι και εκτελείται αιώρηση με το χέρι με στροφή του σώματος. Στη συνέχεια, το σώμα γέρνει. Τα πόδια είναι λυγισμένα στα γόνατα. Το πόδι που βρίσκεται πίσω σε σχέση με την περιστροφή τοποθετείται στο πάτωμα. Το κεφάλι κοιτάζει πίσω από την πλάτη. Το στομάχι τείνει να βρίσκεται στην κορυφή του μηρού.

Γιόγκα για απώλεια βάρους Μια σειρά ασκήσεων θα πρέπει να βασίζεται σε έναν αρμονικό συνδυασμό σωματικής και ψυχολογικής πρακτικής, που να υποστηρίζεται από ασκήσεις αναπνοής και τη ρύθμιση των φυσιολογικών πτυχών. Εάν τηρηθούν αυτές οι αρχές, τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε ενάμιση μήνα.