Τρώμε και χάνουμε βάρος. Ή πώς να χάσετε πραγματικά βάρος

Όσον αφορά το πώς να χάσετε βάρος σωστά χωρίς δίαιτα και άσκηση, θα λάβω υπόψη τις εμπειρίες φίλων που έχουν ακολουθήσει τις συστάσεις μου εκτός από τη δική μου πορεία.

Εδώ θα βρείτε πρακτικές προτάσεις για το πώς να χάσετε βάρος στο σπίτι για έναν άνδρα και μια γυναίκα χωρίς να βασανίζετε το σώμα σας. Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά μας. Εξάλλου, όπως γνωρίζετε, πολλά προέρχονται από την αντίληψη, τη συνείδηση ​​και τον τρόπο σκέψης μας. Δηλαδή, θα εξετάσουμε ευρέως το ερώτημά μας. Ο τρόπος μας είναι να τρώμε και να χάνουμε βάρος, όχι να χάνουμε βάρος με δίαιτα.

Πώς μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και άσκηση; Επιστροφή στη διασταύρωση

Πρώτα πρέπει να βρούμε τη διασταύρωση που περάσαμε γρήγορα. Εκείνη τη στιγμή κερδίσαμε βάρος. Ας θυμηθούμεΚάποιοι θα επιστρέψουν πριν από πέντε χρόνια, άλλοι θα επιστρέψουν είκοσι χρόνια, και άλλοι θα επιστρέψουν στην παιδική τους ηλικία.

Επιστρέψτε στο σταυροδρόμι του ψυχικού προβλήματος

Δεν μπορώ να σας βοηθήσω εάν υπήρχε παθολογία από την παιδική ηλικία για ιατρικούς λόγους. Ωστόσο, εάν έχετε κερδίσει πάρα πολλά χρόνια ή καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας, είναι σίγουρα λογικό να διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος.

Όσο για μένα, η "ανάπτυξή μου" ξεκίνησε αφού παντρεύτηκα. Είναι απαγορευτικό, λέτε: Ναι και όχι. Ναι, επειδή πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν έναν τέτοιο λόγο. Όχι, γιατί στην ανάλυσή μου βρήκα δύο άλλους προηγούμενους λόγους. Και η ζωή στο γάμο είναι απλώς μια εξωτερική εκδήλωση του προβλήματος.

Ο πρώτος λόγος- ακόμη και πριν από το γάμο, κατά καιρούς έμεινα υποσιτισμένος, όπως θα ήθελα. Όσον αφορά την ποιότητα των τροφίμων, ήταν αρκετό για μια κανονική ζωή, αλλά υπήρχε πάντα ένα μικρό έλλειμμα όσον αφορά την ποσότητα των τροφίμων. Ήταν έτσι στη νεολαία μου.

Τότε το θέμα της κατανάλωσης και της απώλειας βάρους είχε πολύ νόημα. Η σκέψη ριζώθηκε στο μυαλό μου, πρέπει να φάω το γέμισμά μου απόψε; Σταδιακά αναπτύχθηκε μια επίγνωση της ανεπάρκειας.

Θυμηθείτε - επίγνωση ή στάση του ελλείμματος.

Δεύτερος λόγος- Μπερδεύομαι από προβλήματα ή άγχος. Ελάτε σπίτι, γεμίζετε το στομάχι σας, συσκευάζετε τα πάντα στη σειρά και σταματάτε μόνο όταν τίποτα δεν χωράει στο στομάχι σας.

Στην οικογενειακή μου ζωή, μόνο πάρτι. Ποια γυναίκα θα αφήσει τον άντρα της πεινασμένο; Και όταν ήμουν υπό πίεση, αύξησα επίσης τις μερίδες μετά τη δουλειά. Για δύο χρόνια κέρδισα επιπλέον 20 κιλά.

Έτσι έδωσα ένα προσωπικό παράδειγμα. Ως εκ τούτου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι πού χάσατε την πρώτη διασταύρωση. Ποιος ήταν ο πραγματικός, διανοητικός λόγος και ποιος ήταν ο δεύτερος παράγοντας; Στην περίπτωσή μου, μια καλή τροφοδοτούμενη οικογενειακή ζωή είναι ο δεύτερος παράγοντας.

Πώς να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και άσκηση - προσωπική εμπειρία

Δηλαδή, πρώτα πρέπει να σταματήσουμε τη διαδικασία αύξησης βάρους και μετά να τη μειώσουμε. Είναι αδύνατο να ξεφορτώσετε ένα τρένο που τρέχει κατά μήκος των σιδηροτροχιών. Η αμαξοστοιχία που έχει αρχίσει να κινείται πρέπει πρώτα να σταματήσει.

Και όσο πιο αποτελεσματικά το κάνετε, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα επιτύχετε. Όσο λιγότερο βλάπτετε την υγεία σας. Είναι πολύ επικίνδυνο και ανθυγιεινό να σταματήσετε απότομα ή να ξεφορτώσετε το τρένο που τρέχει εν κινήσει.

Πρέπει να σταματήσουμε ομαλά το τρένο. Αυτός είναι ο πρώτος κανόνας για τον καλύτερο τρόπο απώλειας βάρους.

Και όχι πάρα πολύ προσπάθεια.

Δεν θα είναι καθόλου χρήσιμο.

Είναι αδύνατο να επιτευχθούν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα όταν ένα άτομο κάνει κάτι ενάντια στη θέλησή του.

Το σώμα μας θυμάται όλες τις δυσκολίες. Θυμάστε την έλλειψη συνειδητοποίησης; Ως εκ τούτου, οι σοβαρές δίαιτες απόσυρσης μετατρέπονται πάντα σε φιάσκο και εκατό φορές το βάρος επιστρέφει πάνω από αυτό.

Το θέμα μας δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους, αλλά και η απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα και άσκηση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σώμα μας με φιλικό τρόπο. Θα χάσουμε σίγουρα τον πόλεμο μαζί του, και πολλοί από εμάς έχουμε ήδη χάσει περισσότερους πολέμους.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η διπλωματία και λίγο πονηρό.

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είστε, είστε άντρας ή γυναίκα μετά τα 40, μετά τα 50 και ούτω καθεξής. Το σώμα σας είναι ραγισμένο, και είστε πιο έξυπνοι.

Ας σταματήσουμε το τρένο χρησιμοποιώντας την ακόλουθη μέθοδο.

Πώς να χάσετε βάρος ή να σταματήσετε 2 βήματα τρένου

Πρώτα- αναζητούμε τους βαθύτερους λόγους και τους αναγνωρίζουμε. Εδώ πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και το σώμα μας. Είμαστε για διπλωματία, σωστά; Το Rush δεν θα λειτουργήσει εδώ, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το σφάλμα διορθώνεται στο πρώτο βήμα, ώστε όλα τα υπόλοιπα να πάνε σωστά.

Είναι σημαντικό να παραδεχτείτε μπροστά από το σώμα σας όπου ήσασταν ένοχοι. Είναι σαν στοιχειώδης ψυχολογία. Όταν κάποιος είναι ο πρώτος που παραδέχεται ότι είναι λάθος, ο δεύτερος θα λέει συχνά ότι και αυτοί ήταν ατελείς με κάποιο τρόπο. Αφού βρείτε τον λόγο και το πείτε στον εαυτό σας, διορθώνετε ήδη συνειδητά τη στάση - δεν μπορώ πλέον να το κάνω αυτό, ή τουλάχιστον όχι πλέον.

Είναι ένα πράγμα να το πείτε έτσι (και μάλλον το έχετε ήδη κάνει). Ένα άλλο είναι να βρεις τον λόγο. Θα συγχωρούμε γρηγορότερα αν καταλάβουμε ακριβώς πού κάναμε λάθος παρά να το κάνουμε τυπικά επειδή υπαγορεύουν η εθιμοτυπία ή οι περιστάσεις.

Δεύτερο βήμα- πρέπει να διορθώσετε το αποτέλεσμα. Το σώμα πρέπει να μας πιστέψει. Μόλις καταλάβετε ότι έχετε άγχος, θα πρέπει να το κάνετε διαφορετικά. Λέτε στον εαυτό σας ότι θα διορθωθείτε μόνο σταδιακά και ομαλά.

Μια εξαιρετική μέθοδος είναι να αντικαταστήσουμε την κατάσχεσή μας με διαφορετικό τύπο εγκεφαλικού κύματος. Τι θελει? Ηρέμησε, σωστά; Αισθανόμαστε επίσης γεμάτοι από το 70% ή το 80% του μεριδίου μας. Και συχνά στην κόλαση μαζί της, με τη μερίδα μας! Στη συνέχεια "τελειώνουμε" με γλυκιά μπύρα. Τρώμε ξανά λίγο πριν από το κρεβάτι, παρόλο που δεν πεινάμε ιδιαίτερα.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είμαστε ικανοποιημένοι.

Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα

Τώρα εξετάζουμε τη ρίζα.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι για διάφορους λόγους. Και το φαγητό είναι ένα πολύ αγενές υποκατάστατο. Ο εγκέφαλός μας χρειάζεται μια εναλλακτική λύση. Και όχι μόνο μια εναλλακτική λύση ως συμβιβασμός. Και αυτό που θα απολαύσει με τη μεγαλύτερη χαρά!

Έχετε παρατηρήσει ότι όταν η μέρα είναι πολύ ευτυχισμένη, βγαίνουν πολλά; Είστε δραστήριοι και το φαγητό παίρνει πίσω θέση. Φυσικά υπάρχει όρεξη και η όρεξη είναι ένα από τα σημάδια της καλής υγείας, αλλά όλες οι σκέψεις δεν σχετίζονται με το φαγητό. Απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία. Θα απολαύσετε τη ζωή εκείνη την ημέρα, όχι μόνο για 20 λεπτά ενώ τρώτε.

Είναι απαραίτητο να βρείτε χαρά για το μυαλό. Και ακριβώς για εσάς.

Δεν έχετε χόμπι; Εύρημα!

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχουμε αναβάλει εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν εφαρμόστηκε. Το χόμπι αξίζει τα χρήματα; Γαμώτο, έχουμε ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα που σκεφτόμαστε κάθε μέρα. Στο τέλος, πρέπει να μάθουμε να ζούμε εδώ και τώρα, όταν υπάρχει προφανής προκατάληψη προς το μέλλον.

Το κύριο πράγμα εδώ είναι να ξεκινήσετε χωρίς φανατισμό. Αλλά όταν ξεκινήσετε προσθέστε καλό χιούμορ σε αυτό που χρειαζόμαστε! Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι συχνά τρώμε πολύ επειδή δεν έχουμε καλή διάθεση.

Και το φαγητό είναι ένα είδος ένεσης με καλό χιούμορ, αλλά πολύ βραχυπρόθεσμο και με παρενέργεια.

Εάν υπάρχει μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε δύο ή τρία χόμπι στη ζωή, είναι μια μεγάλη βοήθεια για μια νέα ζωή. Υπάρχει μόνο ένα χόμπι, αλλά υπάρχει η επιθυμία να πραγματοποιήσουμε το δεύτερο - ακριβώς μπροστά. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!

Πώς μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και η άσκηση γεμίζει την καρδιά σας

Εάν έχετε ήδη όλα αυτά, πρέπει να προσθέσετε περισσότερα μέτρα. Εδώ το κύριο κριτήριο είναι η αφθονία με τη ζωή. Κάτι που θα σας κάνει «ψηλά».

Ερωτευτείτε!

Εάν μόνο να καταλάβει το μυαλό, να γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Όλα αυτά αντισταθμίζουν το άγχος που πρέπει να ζήσουμε.

Γεμίστε με θετικά συναισθήματα

Είναι ένα εξαιρετικό βήμα να βυθιστείτε σε μια συγκεκριμένη πνευματική πρακτική. Αυτό το μέτρο ανακουφίζει σημαντικά το άγχος του νου. Θα δείτε πολλά πράγματα διαφορετικά. Βγείτε από αυτό και αρχίστε να σκέφτεστε διαφορετικά. Εξάλλου, το άγχος είναι η αντίληψή μας για την κατάσταση και τη ζωή. Δύο άτομα στην ίδια κατάσταση το αντιμετωπίζουν διαφορετικά.

Σχεδόν πάντα τρώμε με μεγαλύτερη ακρίβεια λόγω αυτού ή αυτού του στρες, εάν είναι λεπτό, αλλά αγχωτικό.

Για άλλη μια φορά. Εάν χάσουμε κάτι, πρέπει να καλύψουμε την απώλεια αλλού.

Δώστε κάτι πίσω.

Φυσικά και το άθλημα δεν ακυρώθηκε. Δεν λύνει πάντα το πρόβλημα, αλλά σίγουρα σας βοηθά να χάσετε βάρος ακόμα και χωρίς βαριά δίαιτα.

Πώς να χάσετε βάρος στο σπίτι - μια νέα γεύση για τη ζωή

Πρέπει να σταματήσουμε το τρένο επανεξετάζοντας τη ζωή, αλλαγές στη ζωή που μόνο μπορούμε να φέρουμε.

Επομένως, το κύριο καθήκον σε αυτήν τη φάση δεν θα είναι η διατροφή, αλλά η αναζήτηση θετικών αλλαγών.

Πρέπει να γίνετε σαν μέλισσα που ψάχνει μόνο για νέκταρ.

Η εργασία δεν είναι εύκολη, συμφωνώ. Αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός της ζωής μας, να είμαστε ευτυχισμένοι και να τρέφουμε το νέκταρ της ζωής; Πρέπει να ξεκινήσεις κάπου. Τότε παίρνεις μια προπόνηση - υπόσχομαι!

Ας προχωρήσουμε λοιπόν στο τρίτο μέρος. Τώρα που σταματήσαμε την ατμομηχανή και είμαστε σε ειρήνη με τα σώματά μας, μπορούμε να την ξεφορτώσουμε. Ξεφορτώστε το βάρος μας.

Η απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα είναι πραγματική.

Εδώ, σχετικά με το θέμα της απώλειας βάρους χωρίς δίαιτα και άσκηση, θα δώσω πρακτικές συμβουλές για τη διατροφή. Συστάσεις που δεν θα είναι ποτέ επιβάρυνση. Δεν χρειάζεται να παλεύεις καθόλου με δίαιτες.

Γνωρίζετε ήδη κάτι, αλλά σε συνδυασμό θα υπάρχει το μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Και αν δεν έχετε σοβαρά προβλήματα βάρους, γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Αυτό γίνεται για να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Είστε γεμάτοι με τη δική σας ενέργεια, όχι με κάποιον άλλο. Και τώρα μπορείτε να το δώσετε επίσης.

Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος. Βήμα τρίτο

 1. Προσπαθήστε να έχετε 4-5-6 μικρά γεύματα την ημέρα. Με εξέπληξε το πόσο βοηθά όταν άρχισα να το εξασκώ. Έφαγα τα πάντα όπως πριν, όσο και πριν, αλλά έχασα βάρος. Και εδώ, λέμε στο σώμα μας ότι θα σας δώσω τροφή πολύ σύντομα. Στην αρχή δεν μας πιστεύει και τρώμε πάρα πολύ 4-6 φορές την ημέρα.

  Αλλά σταματήστε εδώ!

  Υποσχεθείτε σε αυτόν και τον εαυτό σας ότι θα τον ταΐσετε ακριβώς σε 2-3 ώρες. Σε λίγες μέρες, και οι δύο θα είναι χαρούμενοι. Εάν αυτό γίνει κανονικό, η πίστη του σώματος σε εμάς ενισχύεται, ο φόβος εξαφανίζεται. Δεν τρώτε ποτέ πάρα πολύ.

  Εδώ είναι σημαντικό να μην οδηγείτε το σώμα σας πολύ πεινασμένο και υπερβολικά πεινασμένο. Μόλις θέλετε να φάτε λίγο, φάτε λίγο αμέσως. Το φορτίο στην καρδιά και τα όργανα μας είναι εντελώς διαφορετικό. Ο μεταβολισμός γίνεται καλύτερος.

  Όπως γνωρίζουμε, το υπερβολικό βάρος είναι τελικά συνέπεια των μεταβολικών διαταραχών.

  Το να τρώτε 1-2 φορές την ημέρα και πολλά ταυτόχρονα είναι μια άμεση οδός προς την παχυσαρκία. Χωρίς επιλογές.

 2. Μην τρώτε αν δεν πεινάτε. Πρέπει να έχεις όρεξη.
 3. Δείτε ποιο γεύμα τρώτε περισσότερο από την άποψη της ποσότητας και των θερμίδων. Εάν παίρνετε μόνο ένα ελαφρώς μικρότερο πιάτο το βράδυ (αν όχι, αγοράστε το πιο απλό, ελαφρώς μικρότερο) και φάτε μόνο από αυτό.

  Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε τα πράγματα. Το χρησιμοποιώ ακόμα. Μια άλλη επιλογή είναι να χωρίσετε το βραδινό τμήμα σε 2/3 και 1/3. Φάτε το ένα τρίτο μετά από 2-3 ώρες. Είναι πολύ καλύτερο αν τρώτε τα πάντα ταυτόχρονα. Αν και στο 80% των περιπτώσεων αυτό το τρίτο δεν είναι απαραίτητο.

  Πώς να χάσετε βάρος στο σπίτι ή μια νέα γεύση φαγητού

 4. Δοκιμάστε να μασάτε στερεά τρόφιμα με ένα κουτάλι 30 φορές. Επειδή φτάνει στον εγκέφαλο πιο αργά από το στομάχι, τρώμε περισσότερο. Ας τον ξεγελάσουμε, τώρα τρώμε ο ένας τον άλλον πολύ λιγότερο.
 5. Κάθε διατροφολόγος θα επιβεβαιώσει ότι εάν νηστεύσετε μια μέρα νηστείας με μόνο χορτοφαγικά τρόφιμα ή τουλάχιστον δεν τρώτε κρέας, αντικαθιστώντας το με μαγειρεμένα ψάρια, έχει επίσης θετική επίδραση στην εικόνα και την υγεία σας.
 6. Υπάρχει επίσης μια μικρή και χρήσιμη συμβουλή για την Αγιουρβέδα. Μετά από ένα βαρύ γεύμα, αισθανόμαστε συχνά ότι θέλουμε κάτι νόστιμο ούτως ή άλλως. Υπάρχει λόγος για αυτό. Υπάρχουν 6 κύριες γεύσεις - αλμυρή, γλυκιά, ξινή, καυτή, πικρή και στυπτική (πικάντικη).
6 γεύσεις σύμφωνα με τον Ayur Veda

Εάν δεν έχουμε λάβει και τις 6 γεύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, συχνά προσπαθούμε να τις πάρουμε ασυνείδητα.

Για παράδειγμα, φάγαμε:

Πρωινό:

κουάκερ, καφές.

γεύμα.

Σούπα, συνοδευτικό πιάτο, ψάρι, ψωμί, κομπόστα.

Δείπνο

Ψητό (πατάτες με κρέας), τσάι.

Ποιες είναι οι γεύσεις; Αλμυρό σίγουρα καθώς το φαγητό είναι αλμυρό. Γλυκό - σωστά - είχαμε κομπόστα ή τσάι. Το κρέας ή τα ψάρια μπορούν να είναι με πιπέρι, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε πικάντικο. Πικρό - ναι, αυτή η γεύση περιέχει καφέ. Τι γίνεται με ξινή και στυπτική; Και τι γίνεται με μια διατροφή χωρίς πιπέρι; (σε αναλογίες που είναι άνετες για εσάς)

Για το παραπάνω μενού - λεμόνι σε τσάι. Μπανάνα, σταφύλι, γκρέιπφρουτ ή λωτός και ούτω καθεξής - στυπτική γεύση. Τα φρούτα έχουν επίσης μια γλυκιά γεύση. Η ζάχαρη είναι προαιρετική. Δεν αξίζει να μείνετε εδώ για πολύ. Είμαι βέβαιος ότι έχετε την ουσία καλά.

Η απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα σημαίνει την προσθήκη μιας ποικιλίας τροφίμων στη διατροφή σας.

5 δολοφόνοι ενός καλού κομματιού

Ακολουθούν πέντε τύποι δολοφόνων του χαρακτήρα μας που μας κάνουν να κερδίζουμε βάρος. Μπορείτε σίγουρα να εξαλείψετε δύο από αυτά και στη συνέχεια να μειώσετε τα υπόλοιπα.

Συντομεύστε γιατί έχετε διαφορετική γεύση για τη ζωή.

Το έκανα. Δεν μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν με πειράζει πια. Λοιπόν:

 1. Όλα τα είδη γλυκών σόδας. Δείτε πόσες θερμίδες υπάρχουν σε ένα κουτί - 500! Αυτό είναι ήδη το 25% της καθημερινής μας αξίας. Μπύρα στην ίδια κατηγορία.
 2. κέτσαπ και μαγιονέζα. Κανένα πρόβλημα στις διακοπές. Κάθε μέρα είναι σαν θάνατος.
 3. Λευκό ψωμί, μάφιν, αρτοσκευάσματα, γλυκά, πατάτες τηγανιτές.
 4. Σταθερό γεύμα με φαστ φουντ και ημιτελή προϊόντα κρέατος. Κανένα πρόβλημα - 2-3 φορές το μήνα.
 5. Λιπαρά, τηγανητά τρόφιμα. Κανένα πρόβλημα εάν 1-2 την εβδομάδα. Κανένας διατροφολόγος δεν συμβουλεύει καθημερινά. Πιο προσεκτικοί με βούτυρο σε μπολ. Εάν έχετε προταθεί να μαγειρέψετε λιπαρά τρόφιμα, τότε είστε. Μη διστάσετε να πραγματοποιήσετε μια έρευνα μεταξύ επισκεπτών και μελών της οικογένειας

Το μυστικό είναι ποιος, όταν εμφανιστεί το αποτέλεσμα, μπορεί να αφαιρέσει το τρίτο των πέντε στοιχείων πολύ πιο εύκολα ή να μειώσει σημαντικά τα υπόλοιπα.

Και άλλα.

Δεν μπορείτε να χάσετε περισσότερο από 1, 5% του βάρους σας ανά μήνα!

Ζυγίστε 100 κιλά, που σημαίνει 1, 5 κιλά ανά μήνα.

Θυμηθείτε ότι εάν το σώμα το εισαγάγει προσεκτικά σε έλλειμμα, θα θυμάται τα πάντα. Και κατά 1, 5% θα συμφωνήσει σε αντάλλαγμα για μια πλήρη ζωή.

Σταματήστε την ξαφνική απώλεια βάρους

Είναι πολύ μεγάλο λάθος να το κάνετε διαφορετικά! Είμαστε αντίθετοι με τις δίαιτες. Ψάχνουμε για νόστιμα και υγιεινά τρόφιμα με σταδιακή απώλεια βάρους στην αξία που χρειαζόμαστε.

Πώς να χάσετε βάρος χωρίς διατροφή και συνεχή άσκηση. Συμπέρασμα.

Εάν δεν υπάρχει ιατρική σύσταση για μια συγκεκριμένη διάγνωση, χάνουμε βάρος χωρίς δίαιτα.

ημέρα νηστείας - ναι. Αυστηρή διατροφή - όχι

.

Διαφορετικά, απλώς επιστρέφετε το βάρος σας με ένα επιπλέον σώμα.

Για άλλη μια φορά τρώμε και χάνουμε βάρος, αλλά δεν χάνουμε βάρος επειδή δεν τρώμε.

Οπότε έχουμε ολοκληρώσει το θέμα του πώς να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και άσκηση. Το φαγητό πρέπει να είναι απόλαυση. Όλα είναι σοφά. Το φαγητό πρέπει να είναι τόσο διαφορετικό όσο η ζωή μας. Απολαύστε το γεύμα σας και διασκεδάστε! Γράψτε στα σχόλια, μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας. Και να είσαι χαρούμενος!